cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Articole


featured image

Scoala Altfel

Dragi parinti,

 

De luni vom incepe zilele speciale din “Scoala Altfel”. Intrucat toti copiii din scoli si gradinite au aceasta perioada libera si cu activitati diverse, peste tot este aglomerat, si avand in vedere ca aceasta perioada este si nesigura din puctul de vedere al vremii,am planuit activitati speciale in gradinita, iar iesirile la muzee, parcuri si alte locatii le vom organiza dupa vacanta.

Luni – 6 aprilie 2015
In aceasta zi ne vom distra de minune cu oaspetii gradinitei, Clovnii Poznasi, care ne vor amuza pe cinste. “Fifi cea isteata, Nino cea nastrusnica si Tonio cel naiv pun la cale o cursa nebuna de farse, jocuri si pacaleli cu unicul scop de a-i amuza pe micutii nostri.”
La cerinta fetitelor din grupa mai mare, copii se pot imbraca in tinuta de bal…”ca doar au acasa asa de multe rochite si nu au si ele unde sa le poarte :)”. Atat baieteii cat si fetitele se pot imbraca cum isi doresc, sa le fie pe plac…ce sa mai, tinuta de petrecere.

Marti -7 aprilie 2015
Dupa multa distractie si voie buna, e momentul sa mai facem si niste treaba… ne apucam de plantat si vom face jocuri senzoriale cu pamant in curtea gradinitei. Expertii sustin ca jocurile senzoriale cu materie prima de diferite texturi ajuta dezvoltarea cognitiva, a limbajului, a abilitatilor sociale, a ariei emotionale, a ariei fizice si a creativitatii copilului.Tinuta pentru aceasta zi ar trebui sa fie potrivita pentru o zi de munca si distractie cu pamant.Puteti alege haine mai vechi sau inchise la culoare.
Va promitem ca ne vom murdari pe masura distractiei.
Dupa atat de multa munca ne vom apuca sa cautam prin iarba, ascunse bine, de catre doamnele educatoare, multe oua de ciocolata.

Miercuri – 8 aprilie 2015
Pentru ca se apropie Sarbatorile Pascale la ora 9.00 vom merge la biserica de langa gradinita sa impartasim copiii.
Vor merge doar copiii ai caror parinti isi vor da acordul in scris. Colegele mele de la fiecare grupa vor avea un tabel cu numele fiecarui copil. Daca va doriti ca si copilul dumneavoastra sa mearga, va rog sa solicitati lista pentru a va da acordul.
Dupa acest moment, ne intoarcem la gradinita, unde fiecare grupa va discuta despre Sarbatoarea Pastelui. Tot in aceasta zi prescolarii vor confectiona ceva traditional, specific acestei sarbatori.

De joi 9 aprilie vom intra in vacanta.
Ne vom revedea, joi 16 aprilie sa spargem cate un ou rosu.(mai multe detalii aici)

SARBATORI FERICITE, LUMINATE SI LINISTITE!
Un iepuras cat mai bogat pentru micutii nostri si sa va bucurati de aceste zile libere alaturi de ei!