cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Articole


featured image

Saptamana Altfel 2017

Saptamana Altfel se va organiza in perioada 24 – 28 Aprilie si va include urmatorul program:

LUNI – ZIUA PRIETENIEI

Se vor citi povesti despre prietenie, ne vom imprieteni si cu colegii de la alte grupe si ii vom ajuta pe cei care ne solicita ajutorul…ca un adevarat prieten.
Fiecare copil ii va darui unui coleg o jucarie de acasa, cu aceasta ocazie micutii vor invata sa si imparta.

MARTI – CINEMA

Mergem cu mic cu mare la cinema. Urmeaza sa va anuntam fimul pe care il vom alege. Va tinem la curent cu detaliile.
Grupele baby si mini (Miss Raluca si Miss Eliza) va ramane in gradinita si vor viziona un desen animat la videoproiector.

MIERCURI – VIZITA LA FABRICA DE JUCARII

Vizita in fabrica dureaza cate 15 minute de fiecare serie de 15 copii.
In cadrul acestei vizite copiilor li se arata cum dintr-o scandura luata dintr-o stiva de lemne facem o jucarie, trecand rand pe rand prin mana a mai multor oameni si fiind prelucrate cu 10-12 masini sau unelte.
Pe perioada vizitei se va inceta orice activitate de productie pentru a evita vreun posibil accident al vreunui copil care sa bage manuta pe la vreun utilaj care functioneaza. Se va da drumul fiecarui utilaj pe rand si apoi ii vom pune pe copii sa studieze piesa rezultata dupa fiecare tip de prelucrare. Vor simti cum bucata de lemn devine din ce in ce mai catifelata, capata forma…
Apoi urmeaza atelierul in care copiii vor vopsi cu vopsea nontoxica, pe baza de apa, o jucarie – o casuta cu doi copacei.

JOI – SPECTACOL

SPECTACOL
Zâna Curcubeu împreună cu prietenii ei Oli și Pongo prezintă Spectacolul “Să creștem frumos, să creștem sănătos!” Zâna Curcubeu vă invită la un nou spectacol, în care mult îndrăgiții eroi Oli și Pongo trec prin noi aventuri, dar învață și o lecție importantă.

VINERI – BAL MASCAT

Costumati in costume la alegere cu muzica si multa distractie.