cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Articole


Nota de informare

Gradinita Magica, va comunica urmatoarele:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata Societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: educatie si cultura
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea inscrierii copilului la gradinita. Refuzul dvs. determina imposibilitatea societatii noastre de a efectua inscrierea.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritati publice centrale/locale.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la urmatoarea adresa de e-mail: info@gradinitamagica.ro.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.  • Anunturi