cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Echipa


Excelenta in educatie depinde de o echipa excelenta, nu de indivizi excelenti.

In gradinita noastra ne propunem sa inlocuim competitia dintre profesori cu increderea reciproca si individualismul cu munca in echipa. La Gradinita Magica suntem deschisi sa impartim cunostintele acumulate si sa invatam de la ceilalti.

Atunci cand am pornit la drum, pentru infiintarea gradinitei, am stiut ca trebuie sa le oferim copiilor tot ce este mai bun si din acest motiv echipa noastra este una de profesionisti:


Cadre didactice calificate responsabile si motivate,  pentru care evolutia fiecarui copil in functie de personalitatea lui este extreme de importnata cautand diverse cai prin care sa-I ajute pe prescolari sa progreseze

team member
Raluca Neblea

Ma numesc Raluca Neblea si sunt incantata ca fac parte din echipa gradinitei Magice. Am inceput drumul spre cunoasterea celor mici acum 10 ani, cand am absolvit facultatea de pedagogie. Intodeauna m-a fascinat lucrul cu copiii si am stiut ca nici o alta meserie nu mi-ar putea oferi atatea satisfactii, bucurii, zambete si dorinte de cunoastere. Prin ochii copiilor redescoperim lumea si intelegem ca de fapt lucrurile marunte ne fac viata stralucitoare. Asadar pot spune ca meseria de educator m-a ales pe mine, copilaria fiind baza de la care ne formam ca oameni maturi

Contact Raluca Neblea
@
team member
Gianina Vlase

Numele meu este Vlase Gianina, sunt educatoare de peste 10 ani si titulara in Gradinita Magica. Ador copiii pentru tot ceea ce sunt, pentru imbratisarile si zambetele pe care le primesc zilnic, imi place nespus de mult sa-i formez si sa continui educatia parintilor la gradinita prin activitati frumoase si interesante. Imi place faptul ca pot sa-i descopar pe fiecare-n parte,sa invat cu ei deoarece consider ca si noi adultii avem multe lucruri de invatat de la copii. Eu am invatat sa zambesc mai mult,sa nu judec si sa apreciez oamenii. Iubesc copiii,ei sunt mandria si viitorul nostru!

Contact Gianina Vlase
@
team member
Amalia Georgescu

Amalia Georgescu este parte a echipei magice inca din primele zile. Este o educatoare cu experienta, comunicativa, silitoare, perseverenta si creativa. In munca cu copiii mereu incearca sa nu stirbeasca personalitatea copiilor, incearca sa lucreze foarte mult pentru intependenta lor in toate activitatile, atat cele didactice cat si mai ales in cele practice, iar cand merg la scoala sa fie foarte bine pregatiti, atat emotional cat si intelectual. Pe langa multa iubire pe care o ofera fiecarui copil in parte, Amalia pune accent pe disciplina si reguli, pe care cei mici si le insusesc foarte usor, toate fiind transmise prin joc "Aici am invatat sa fiu optimista si sa am mai multa rabdare. Sa spun ceva despre copiii minunati pe care noi ii avem. Ei sunt cei care ma fac sa uit de probleme. Atunci cand imi spun ceva frumos sau imi dau un pupic, lucrurile urate dispar." "Despre colegele mele pot sa spun ca ne intelegem foarte bine si ne sprijinim reciproc. Dar ne si incurajam ori de cate ori este nevoie. Eu consider ca s-a creat o legatura speciala si ma simt ca intr-o familie. Un gand bun, o vorba calda sau o imbratisare sunt lucrurile simple care nu costa nimic dar care ne fac sa zambim si sa treaca orice suparare. Pe asta ne bazam noi cei din echipa magica!". Lucrand intr-un loc atat de frumos, acest lucru ne ajuta sa le transmitem si celor mici cele mai frumoase ganduri si sa le fim mereu aproape, sa-i iubim si sa-i incurajam in tot ceea ce fac

Contact Amalia Georgescu
@
team member
Maria Florescu – manager

Dintotdeauna am fost fascinata de aceasta lume magica a copilariei aici unde totul este posibil. In timpul facultatii de kinetoterapie am lucrat cu cei mici la fundatia " Salvati copiii", fundatia Motivation, si am continuat sa fiu alaturi de copii institutionalizati si dupa ce mi-am intemeiat o familie frumoasa. De 4 ani invat ceva nou in fiecare zi de la baietelul meu David, iar de putin timp, s-a alaturat familiei mele frumoase,  fetita noastra Diana, care ne zambeste in fiecare dimineata si ne arata bucuria de a trai. Ea a crescut o data cu si in Gradinita Magica. Desi incercam constant sa le oferim cat mai multe informatii copiilor nostri, uitam ca ei ne pot oferi cele mai frumoase lectii. Eu invat in fiecare zi ceva nou in gradinita. Alaturi de echipa magica care s-a format in gradinita, incercam sa le oferim copiilor de aici, multa dragoste, intelegere, sa raspundem curiozitatilor pe care le au, sa ii tratam cu respect, iar prin joc sa-i pregatim pentru viata, plini de incredere si curaj.

Contact Maria Florescu – manager
@
team member
Mihaela Florescu

Ne bucuram sa o avem alaturi de noi pe bunica lui David, consultant pe probleme educationale - Mihaela Florescu. Vine alaturi de noi cu o experienta de peste 20 de ani in invatamant, timp in care a fost director adjunct , inspector pentru dezvoltare profesionala, inspector general adjunct si inspector general la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.Face o adevarata pasiune pentru proiectele educationale, dar si pentru crearea unor echipe de succes.

Contact Mihaela Florescu
@
team member
Alina Corcodel

Dragi părinţi,

Nevoia de mişcare a copiilor este extrem de mare încă din perioada intrauterină şi ştim că în fiecare dintre noi, părinţii, nutreşte dorinţa de a face totul pentru copilul nostru. Personalul calificat în grija căruia lăsaţi copilul să petreacă o mare parte a zilei, zi de zi, săptămână de săptămână este important. De aceea aş vrea să vă spun câteva lucruri şi despre mine pentru că alături de mine copiii dumneavoastră descoperă cum să-şi coordoneze corpul în executarea unor mişcări corecte, pe care le va purta cu sine întreaga viaţă.

Am păşit pe tărâmul magic al sportului când aveam doar 4 ani şi jumătate şi în afară de mici pauze impuse medical, mi-am dedicat timpul acestui domeniu descoperind în fiecare zi valorile sale minunate, unice şi importante pentru o viaţă integrată în societate. Menirea de profesor nu a întârziat să apară, la doar 13 ani eram mâna dreapta a profesoarei mele la clubul sportiv unde mă antrenam şi ceream noi sarcini şi responsabilităţi. La finalul şcolii generale ştiam ce facultate voi face şi dorinţa de a urma cursurile Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport m-a ajutat pe toată durata liceului. Pe parcursul celor mai frumosi ani petrecuti în ANEFS mi-am dorit încă o specializare, aşa că la finalul celor 4 ani de studiu am luat hotărârea de a urma cursurile Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, ceea ce mi-a deschis noi drumuri la care nici nu îndrăzneam să visez.

Cariera mea a avut un drum ascendent, ori de câte ori am început de la posturi cu funcţii de bază, am reuşit prin multă muncă să mă ridic şi să demonstrez valorile care nuresc în mine. Am plecat astfel pe minunatul drum al fitness-ului şi aerobicului unde am învăţat lucruri extrem de importante la care un simplu absolvent de ANEFS, eventual profesor, nu ar avea acces. Am învăţat despre lucrul în siguranţă, importanţa atentei observări a fiecarui participant, a laudelor acestora, a respiraţiei, a rulării vârf-călcâi, a îndoirii genunchilor pentru protejarea coloanei şi a celorlalte articulaţii şi a multor alte lucruri despre care aş putea scrie pagini întregi. Am devenit educator al noilor recruţi, într-un proces condus de mine; am scris manuale, am îmbunătăţit sisteme. Si apoi am primit cel mai minunat cadou – baiatul meu. Am realizat atunci că nu pot continua în acest domeniu, dar că pot aplica tot ceea ce am învăţat pentru a face viaţa mai bună lui, precum şi altor copii. M-am dedicat din prima zi când am început să lucrez în Gradiniţa Magică în urmă cu 4 ani şi sunt implicată în fiecare minut pe care copiii dumneavoastră îl petrec alături de mine. Am studiat motricitatea copiilor în perioada preşcolară, am participat ca voluntar la sesiuni de kinetoterapie în vederea perfecţionării profesionale, am citit despre sportul de masă iniţiat la această etapă de vârstă. Alături de mine copiii dumneavoastră vor prinde drag de mişcare, dar îşi vor şi dezvolta marile funcţii precum capacitatea cardio-pulmonară sau forţa principalelor grupe musculare, atât de necesare pentru a avea articulaţii sănătoase.

Vă invit alături de noi la o şedinţă de mişcare şi voie bună!

Cu drag,

Alina Corcodel

Contact Alina Corcodel
@
team member
Lidia Sacala

  • Din 2010 – psiholog in Centrul de Educatie Emotionala si Comportamentala pentru Copii, „Salvati Copiii”, Bucureşti – membru al echipei în proiectele „Îngrijire de Calitate pentru copii - Servicii de Excelenţă în Sănătatea Mintală” şi „Şanse egale pentru toţi copiii, într-o societate fără discriminare”;
  • A sustinut partea de interventie a programului in Grădi Smart Start g
  • Colaboreaza si cu Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare(MedLife) unde se ocupa de: evaluare si  interventie in gradinite si scoli
Contact Lidia Sacala
@
team member
Liliana Zavoeanu

Ma numesc Mihai Liliana si sunt o persoana optimista, energica si deschisa. Facultatea de psihologie si cursurile de psihoterapie experientiala ma ajuta sa privesc lucrurile dintr-un unghi constructiv si sa ma axez pe nevoile si asteptarile fiecarui copil, ajutandu-l sa-si dezvolte autonomia in timp, pentru a deveni un adult responsabil. Sunt invatator titular, de 15 ani lucrand cu copiii. Programul de after school cuprinde realizarea corecta a temelor, intr-un cadru organizat, in care fiecare copil isi manifesta unicitatea si spontaneitatea, fiind liber sa exploreze tainele cunoasterii materiale si interpersonale. Cred ca o comunicare eficienta cu parintii este cheia succesului in educarea si dezvoltarea copilului.

Contact Liliana Zavoeanu
@
team member
Anca Tudosa

Satisfactia ce mai mare pe care o simt in aceasta gradinita, este atunci cand privesc copiii si vad lucruri bune, stiind ca am contribuit si eu cu o farama din invataturile sanatoase transmise copiilor pentru ai ajuta sa prinda aripi si sa devina oamnei responsabili. Cu perseverenta, fermitatea dar si copilaria pe care inca am pastrat-o in viata mea i-am atras pe copiii si sa devin prietena lor. Sufletul curat, sinceritatea copiilor m-au facut sa ii iubesc si sa le ofer dragostea de care au nevoie atata timp cat sunt in gradinita. Echipa Magica a crescut si creste in continuare datorita faptului ca stim sa ne ajutam, sa ne ascultam unii pe altii. Cred ca acest lucru este cel mai important intr-un colectiv.

Contact Anca Tudosa
@