cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

De ce Gradinita Magica ?


De ce iubim toti amintirile din copilarie? De ce ne marcheaza aceasta perioada a povestilor, si de ce sunt ele nemuritoare? Aventura, intrecerile din jocurile copilariei, cantecele vesele, costumele colorate, primele jucarii, poeziile dedicate mamei, dar si prajiturile bunicii, toate creaza mirajul din universul copilariei. Toata aceasta lume magica da putere fiecarui copil sa creasca frumos, sa aiba idealuri si sa viseze, pentru ca suntem alaturi de ei sa le dam aripi. De aceea aparut ideea sa cream Gradinita Magica, o gradinita infiintata din dragoste pentru copii, ce functioneaza dupa normele unei familii. Pe langa visul de a lucra cu copii, am plecat in acest domeniu cu speranta ca pot contribui la un viitor mai bun si ca fiecare copil are nevoie sa creasca cu iubire, incredere si respect.

Aspecte de luat in considerare:

De ce gradinita magica

 • Gradinita Magica este autorizata de Ministerul Educatiei Nationale prin OM nr 5484/2013
 • profesor pentru invatamant prescolar la fiecare grupa, insotit de
  ingrijitor;
 • Bucatarie proprie, acordam o atentie deosebita mancarii
 • Triaj medical zilnic efectuat de asistenta medicala cu experienta,
  intre orele 8.00-10.00 dimineata;
 • Limba Engleza intensiv si sport incluse in taxa;
 • caracterizari psiho-pedagogice periodice ale copilului;
 • Grija, atentie, iubire, incredere si respect acordat fiecarui copil in parte
 • Promovarea bucuriei de a invata, intotdeauna numai prin joc
 • Parteneriat strans cu parintii
 • Curte interioara spatioasa

Echipa Gradinita Magica

Gradinita Magica - educatoare calificate

Foarte importante pentru noi sunt cadrele didactice cu care lucram. Sunt tinere, calificate pentru invatamantul prescolar si motivate sa dezvoltam o gradinita moderna pe piata educationala.

Nu lipsesc din echipa profesorii pentru cursurile optionale din oferta educationala, extrem de importanti pentru a cultiva talentul fiecaruia dintre micuti.

Echipa

Serviciile oferite de Gradinita Magica

Gradinita

Gradinita Magica dispune de 4 sali de grupa, luminoase, renovate, cu mobilier nou achizitionat de la o firma de specialitate. Mesele si scaunele sunt ergonomice, cu inaltimi variabile in functie de media de varsta. Colturile mobilierului sunt rotunjite pentru a evita producerea de accidente. De asemenea gradinita dispune bucatarie proprie, sala de balet, sala de sport, cabinet muzical si cabinet medical.

Afterschool

Impreuna, in cadrul afterschool-ului Gradinita Magica, vom  realiza o minunata calatorie in lumea cunoasterii, bucurandu-ne de fiecare noua experienta, de fiecare moment  ce va contribui la dezvoltarea  intelectuala si emotionala a fiecarui copil.