cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Ce spun parintii


 Gradinita Magica sector 2 - testimoniale

Mai jos aveti cateva cuvinte ale parintilor nostri despre Gradinita Magica.

Inscrierea lui Andrei, baiatul nostru, la Gradinita Magica a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o in vara anului 2017. Pentru ca la aceasta gradinita a intalnit un colectiv care l-a ajutat sa se dezvolte incepand cu Miss Gianina de care s-a atasat din prima saptamana si care l-a supravegheat discret si cu afectiune in timpul anului, pana la d-na Oly, care ii facea cea mai buna mancare (cum ne-a marturisit la o luna de cand era inscris in gradinita). In plus a avut sansa sa-si aleaga o serie de optionale la care a participat cu placere (sah, inot, germana, pictura, mindlab, etc) si care au contribuit la dezvoltarea lui armonioasa. In toate cele aproape 10 luni de grupa mare, Andrei nu ajuns niciodata acasa suparat, trist sau frustat si nu a zis in nicio dimineata ca nu vrea sa mearga la gradinita. Ne dorim din tot sufletul sa intalneasca si la scoala aceasi atmosfera placuta si stimulativa.

Diana

Gradinita Magica este gradinita unde am ales sa mearga fiul nostru inca de la 3 ani 6 luni, gradinita unde s-a acomodat foarte repede, pentru ca a fost primit cu caldura si atentia de care fiecare copil are nevoie in astfel de momente. Gradinita Magica este gradinita unde parinti stiu ca in fiecare saptamana copilul are un meniu variat la masa, gustos si sanatos, iar copiii stiu ca vor primi cele mai bune gustari dulci preparate si daruite de Dna. Oli. Programa scolara este parcursa cu atentie si rabdare de catre doamnele educatoare si este completata cu activitati optionale care mai de care mai intersante, mai creative si mai benefice pentru dezvoltarea copiilor, optionalul preferat al copilului nostru fiind cel de "Teatru". Gradinita Magica ne incanta constant cu cele mai frumoase poze cu momente din cursul unei zile normale de gradinita sau din timpul petrecerilor organizate cu fiecare aniversare a copiilor, iar noi parintii am ajuns sa asteptam cu nerabdare o noua postare sa vedem copii veseli si fericiti ! Felicitari GRADINITA MAGICA!


pentru sotul meu si pentru mine, Gradinita Magica inseamna locul in care stiu ca Tudor este in siguranta, isi face lectiile atent supravegheat, are un meniu diversificat (iar faptul ca mancarea este in bucataria gradinitei reprezinta un mare avantaj), este locul in care am primit sfaturi si un important feedback referitor la dezvoltarea copilului nostru. Multumim foarte mult, Numai bine


"Gradinita Magica"...departe de a fi privita ca o afacere de cei ce o administreaza, este o familie. O familie unde copiii nostri, in functie de varsta, si mai ales de personalitate, sunt tratati ca acasa. Copiii mei (de 2 si 6 ani) cresc in siguranta si invata lucruri frumoase, sub supravegherea atenta a "parintilor" Gradinitei Magice, care ne inlocuiesc pe noi cu multa caldura cat suntem ocupati. Programul este flexibil, fiecare grupa are propriile obiective si fiecare copil din grupa este ajutat si indrumat potrivit felului lui de a fi, astfel ca noi suntem linistiti cat ii stim pe copii in acest cadru "magic". Cursurile optionale acopera o arie larga de preocupari pentru micuti, copiii sunt incurajati sa invete sporturi dar si sa-si dezvolte aptitudini care sa-i pregateasca pentru marea aventura a vietii de adult.


Nu căutam pentru Fetițele noastre o Gradinita, un loc in care sa stea cât nu sint cu noi, căutam o a doua casa, dacă se poate mai buna si mai frumoasa decât acasă. Așa Ca a fost foarte greu, am văzut si încercat foarte multe Grădinițe pana am ajuns la cea "Magica" Li se potriveste de minune numele acesta. La Gradinita Magica, chiar si noi părinți cârcotași, sceptici si mult prea pretențiosi am fost pe deplin multumiți. Noi căutam mai mult decât un loc frumos, curat in care sa fie îngrijite, sa doarmă si sa mănânce, pt noi era important sa fie iubite, alintate, sa fie observate, sa primească Răspunsuri, sa fie tratate cu dragoste si importantă, sa fie susținută la fiecare pas. Aveam nevoie de o echipa care sa ne asiste in ceea ce noi nu reușeam sa urmărim sau sa facem: momentul potrivit pt a începe: arta, dans, innot; primul control la stomatolog, vizite in diferite locuri frumoase potrivite vârstei, o evaluare profesionista a copilului din punct de vedere psihologic, lucruri extrem de importante ce trebuie făcute de profesioniști. Primul îngeras din viața fetiței noastre se numește Anca, e o educatoare cu har, făcută pentru o meserie atât de grea ca aceasta. Anca e atât de copilaroasa cât sa devină prietena cea mai buna a copiilor, atât de autoritara cât sa se facă ascultata de Copii de 2 ani, atât de blândă cât sa îți lași liniștita copilul in brățele ei, atât de implicată si priceputa cât sa îți vina sa ii ceri sfatul in fiecare zi ca sa continui acasă ce face ea atât De bine la Gradi. Pe Anca fetița noastră o iubea atât de tare încât o striga seara acasă si o caută in wekend Uri. Cum am ales Gradinita? Am cunoscut o pe Maria, directoarea Grădiniței. Am înțeles imediat ca așa cum"omul sfinteste locul" mai important decât o structura perfecta si frumoasa sunt oamenii din ea. Si nu ne-am Înșelat. Maria e omniprezenta la Gradinita, este implicată in tot, orchestrează toate activitățile noi sau cotidiene, se preocupa intr-adevăr de binele copiiilor si de dezvoltarea lor, si de binele părinților. Subscrie unui stil de parenting sănătos, documentat si actual pe care noi l-am îmbrățișat imediat. Este o persona integra si cu valori sănătoase. Si pentru ca astfel de oameni am vrut in viața fetițelor noastre am ales-o pe Maria și Gradinita ei Magica si bine am făcut!


Grădiniță Magica , un loc unde gasesti Educatori foarte răbdători , calmi , calzi si ce acorda atenție fiecărui copilaș in parte . Fetița mea o adora pe Miss Anca , dar si pe doamna Oly de la bucătărie ce gătește extraordinar si face prăjituri de te lingi pe degete 🙂 Optionale diverse pentru toți copii, personal auxiliar suficient si de calitate . Este locul pe care Sofia mea i-l vede ca pe o a doua casa , se simte ca intr-o familie la gradi , echipa de la Grădiniță Magica reuseste sa o facă fericita, sa ii dezvolte spiritul de aventura si sa ii ofere o educație de calitate  in același timp. in fiecare zi , imi las copilasul la voi cu toată încrederea . Multumesc , Grădinița Magica!


Copiii nostri sunt veseli si fericiti la Gradinita Magica : personalul este profesionist, disponibil si zambitor, fiecare copil primeste toata atentia si ingrijirea de care are nevoie, activitatile sunt adaptate nevoilor si varstei fiecaruia.