cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Afterschool


Pe intreg parcursul activitatii noastre in cadrul afterschool-ului Gradinita Magica, dorim sa promovam o permanenta si fructuoasa colaborare intre copii, parinti si cadre didactice. Ne consultam permanent cu parintii astfel incat sugestiile acestora sa se alature gandirii noastre pentru a face tot ce este mai bine pentru copii. Observam cu atentie stilul personal al fiecarui copil si ne adaptam relatia cu acesta in scopul de a contribui real la dezvoltarea sa armonioasa si echilibrata.

Impreuna, in cadrul afterschool-ului, vom  realiza o minunata calatorie in lumea cunoasterii, bucurandu-ne de fiecare noua experienta, de fiecare moment  ce va contribui la dezvoltarea  intelectuala si emotionala a fiecarui copil.


Oferta educationala

La afterschool Gradinita Magica efectuarea temelor se abordeaza individual. Copiii sunt urmariti indeaproape, lucreaza în ritm propriu, iar timpul alocat efectuarii temelor difera in functie de nevoile academice ale fiecaruia si de tipul de activitate necesar (conform optiunii familiei, recomandarilor invatatoarei de la soala, precum si ca urmare a evaluarilor realizate de invatatoarea noastra. Astfel, fiecare copil este stimulat, incurajat si antrenat sa-si atinga potentialul nativ. De aceea, avem nevoie de o colaborare stransa intre familie – invatatoarea de la scoala – personalul din Gradinita Magica.In acest sens, se vor desfasura activitati de recuperare, pentru imbunatatirea performantelor scolare, ridicarea stimei de sine si intarirea increderii in fortele proprii, astfel incat nimeni nu va fi lasat in urma.

 

Oferta educatională de baza:

  • efectuarea temelor sub supravegherea si indrumarea permanenta a unui invatator;
  • pregatirea suplimentara in functie de nevoile academice ale fiecarui copil;
  • zilnic, activitati de limba englez desfasurate cu profesor de specialitate;
  • activitati de arte plastice si decorative (detalii),  incluzand: desen, pictura, colaj, modelaj, linogravura, ilustratie de carte, desfasurate cu artisti plastici ;
  • activitati la alegere: lectura, caligrafie, origami, tangram, quilling, impletituri din lana, confectionare bijuterii, activitati casnico-gospodaresti (gastronomie, gradinarit), muzica, karate, sah, arte
  • jocuri didactice, de cooperare si activitati de relaxare;
  • vizite, excursii, tabere tematice organizate in perioada vacantelor scolare si in saptamana “Scoala Altfel”

Porgramul optionalelor:

Luni: 13.30 – 16.30 limba engleza (oferta de baza)
17.30 – 18.30 aikido

Marti: 13.30 – 16.30 limba engleza (oferta de baza)

Miercuri: 13.30 – 14.30 limba engleza
15.00 – 16.00 limba germana
16.30 – 19.00 inot

Joi: 13.30 – 16.30 limba engleza (oferta de baza)
17.00 – 18.00 dezvoltare personala

Vineri: 13.30 – 14.30 limba engleza
14.30 – 16.30 sah

Pret: 1200 RON

* Tariful include si transportul copiilor de la scoala la afterschool.